fornøyd


Girlsæ på rommet :- )

ÅÅÅH, i dag var dagen, dere.
Ut å trene SLO ( betyr sluttet omkrets hvor vi øver giv akt, på stedet hvil osv), som forresten er DRITKULT fordi alle går i takt, gjør alt på likt og det ser bare helt sykt bra ut, før vi fikk på joggesko og løp til helvete. Det var først å løpe med hverandre på ryggen rundt på løpebanen, så løp vi med hverandre over skuldrene (her failet jeg, måtte jogge ekstra i stedet. Sykt surt!! Åårh) før vi forsvant ut i skogen. Inn i skogen skulle vi ha med oss masse TRÆR, som hele laget måtte være med å bære på. Samarbeidet i troppen er helt magisk :- ) Alle hjelper alle og støtter og oppmuntrer. To fremmede gutter dyttet meg opp og strakk ut en hånd når jeg skulle over en HØY trevegg uten klatremuligheter i stad, og sånn hjelper alle hverandre hele tiden. Dødsbra.


Meg og mannekjøtt i hvil-og-hvil!

Uansett. Vi måtte bære med oss det jævla treet overalt!!! Opp i tauverk og under en 4 m høy vegg som vi måtte kravle OVER (!!) mens vi samarbeidet om å føre treet unde. Lol, gresk. Dere skjønner ikke før dere gjør det selv.
Vi måtte krabbe i gjørma med bjelken på skuldrene (blåmerke @ skuldra), opp bakker, ned bakker og VERDEN rundt med de jævla trærne. Deretter skulle vi løpe opp trapper med noen på ryggen og så dytte en BIL på et par tonn i en stor sirkel. Hele runden var sykt tøff, jeg ER jo så utrent og det motsatte av sterk. Jeg virkelig ga ALT, men følte at alt ikke var nok. Det eneste som sto i hodet mitt var at meg og militæret var en eneste stor FEIL…..

…helt til jeg sluttet å tenke i det hele tatt, ble litt robot, og bare LØP av gårde. Alt ligger i psyken, og tanken på å sinke laget er en drivkraft ut av en annen VERDEN.

Følelsen av å feile på den ene øvelsen i dag, bære en over skuldrene og LØPE, var forferdelig. Vi som er jenter her har et ansvar for å endre holdningen folk har til jenter i forsvaret. Alle tenker at jenter som drar i militæret enten er menn, ønsker å bli menn eller vil ha menn. Det er feil, vettu :- ) Det forventes nesten at vi bare henger etter, går rundt og er unødvendige, klager og er noen fysiske kronidioter. Er så klar for å motbevise det, må bare få litt sterkere muskler og diverse først. Heeeh.
Girlpoweren i troppen vår er kjempebra, humøret er ælltid på topp! Smil.

#)/R=!»/!#$=R, verker i beina. Jeg er så SYKT stolt av meg selv og jentene på rommet :- ) Begynte nesten å gråte når Rittmesteren ga oss kompanimerke til uniformen som bevis på at vi hadde gjort oss fortjent til å være her. BIG MOMENT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *