kjærlighetsskapet


Sjekk skapet! (bakgrunn) Endelig et hyggelig skap som VIRKELIG har orden og tar vare på klærne mine.
Se alle de fine uniformene daa! :- ) Den fineste av dem (blå) skal jeg reise hjem i til påske, og vi har uniformsplikt (!!) i påskeferien.
Kjenner jeg meg rett kommer jeg «»»»»»»»»tilfeldigvis»»»»»»»»»» til å sprade rundt i byen fordi jeg har «»»»»»»»»»»»»»»»»»glemt»»»»»»»»»»» å kjøpe noe «»»»»»»viktig»»»»»». Bare for å vise meg frem :- )

I dag startet dagen med armhevninger kl 06 (herregud……), frokost, sengestrekk, klasserom, kinosal, marsjering og kommandoer, også kalt SLO. :- ) Sluttet omkrets med et flott kommanderende uniformert mann i midten som ber oss giv akt, droppe, holdte osv. Likte det skikkelig! Har jeg sagt at maten er god? Den er faktisk det, ikke hør på ryktene om at bæsjekøen er lang etter middag osv. Middagene er norske og gode, og lunsjen er kongelig :- ) Og befalene er ikke så nazi-strenge nå i begynnelsen, de tar hensyn til at vi er nye og klønete og hjelper oss mye. De møter deg der du er, det eneste du trenger å gjøre er ditt beste. Smil!

I morgen skal vi løpe rundt i gjørma mens vi bærer et tre. Gleder meg!

Åh forresten. Jeg er ikke (super)Marie lenger, jeg er Rekrutt 22901 Brudevold.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *