svett

Hey, jeg svetter i hjel.
Til dere utålmodige; meld dere til militærtjeneste, her lærer dere TÅLMODIGHET. Policyen her er T.T.T. Ting tar tid…..
I dag har vi endelig fått uniformer og sånt, og det begynner å ligne noe! Vi har vært hos lege, tannlege, optiker, narkobikkje, informasjonsgreier osv. Jeg har fått rom med 3 andre søte jenter, rent jenterom :- ) De kjørte brannøvelse 05:45 i dag tidlig, og det var en VELDIG BEHAGELIG MÅTE Å VÅKNE PÅ (!!!!!!!!!)…….

Den strenge vaskingen osv har vi ikke kommet i gang med enda. Jentene havnet nemlig midt mellom to tropper, hvor tempoet er litt forskjellig, så vi har kjørt vårt eget løp frem til nå. Nå har vi havnet i tropp 2, kompani 2 og her skal vi bygge og bo. (Hehe, wordplay)
Vi går hele tiden to og to i rekker, og har lært enkle trinn som grunnstilling, på stedet hvil osv. Føler meg dritkul når jeg står i hvil. Seriøst.

Mannekjøtt og jeg kjører fortsatt forbudt kjærlighet, har bare så vidt sett hverandre siden vi kom inn. Vi holder kontakt over sms, og det går egentlig veldig fint!

Jeg skal begynne å ta bilder osv når ting har gått seg litt til, så dere skal få se hvor fint alt er her :- ) Foreløpig; PICTURE IT! Jeg liker dette så langt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *