militærjenta_90


AHAHA, se hodet <3 NÅ føler jeg meg militær :- ) Helt frem til i kveld har vi bare rullet rundt i joggebukser og sivilklær. Endelig litt action og armyfeeling!

Herregud, jeg skjemmer dere bort, 3 innlegg på EN kveld!!!

Glemte å fortelle dere om tannlegetimen, forresten. Husker dere at jeg ble sykt sur på tannlegen som ikke ville fikse «hullet» mitt? :- )
Gjett hva! Militærtannlegen ga meg det grønne kortet, som betyr at jeg har NULL HULL og helt fine tenner…… Herregud så flaut. Jeg skylder en damepupp en unnskyldning. Isingen er forsåvidt borte også, så hun hadde…. Rett. Åååårh…. Hater når det skjer. I mitt reglement står det at
Regel nr 1: Marie har rett
Regel nr 2: Hvis Marie tar feil, gjelder regel nr 1.
Jeg får vel gjøre et unntak denne ene gangen….

Nå så jeg akkurat på at samboer 1 strakk ut lakenet så det ble glatt, og nå tenker jeg at jeg egentlig bare kan ta det jævla lakenet og DRUKNE i det. Livslysten forsvant med skrukkene i lakenet hennes for å si det sånn.  Og det der skal jeg klare i morgen? LOOOL

Nei, dere. Hyggelig å snakke med dere igjen. NATTA, opp kl 6.00! Hurra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *