militærjenta_90


AHAHA, se hodet <3 NÅ føler jeg meg militær :- ) Helt frem til i kveld har vi bare rullet rundt i joggebukser og sivilklær. Endelig litt action og armyfeeling!

Herregud, jeg skjemmer dere bort, 3 innlegg på EN kveld!!!

Glemte å fortelle dere om tannlegetimen, forresten. Husker dere at jeg ble sykt sur på tannlegen som ikke ville fikse «hullet» mitt? :- )
Gjett hva! Militærtannlegen ga meg det grønne kortet, som betyr at jeg har NULL HULL og helt fine tenner…… Herregud så flaut. Jeg skylder en damepupp en unnskyldning. Isingen er forsåvidt borte også, så hun hadde…. Rett. Åååårh…. Hater når det skjer. I mitt reglement står det at
Regel nr 1: Marie har rett
Regel nr 2: Hvis Marie tar feil, gjelder regel nr 1.
Jeg får vel gjøre et unntak denne ene gangen….

Nå så jeg akkurat på at samboer 1 strakk ut lakenet så det ble glatt, og nå tenker jeg at jeg egentlig bare kan ta det jævla lakenet og DRUKNE i det. Livslysten forsvant med skrukkene i lakenet hennes for å si det sånn.  Og det der skal jeg klare i morgen? LOOOL

Nei, dere. Hyggelig å snakke med dere igjen. NATTA, opp kl 6.00! Hurra!

9 kommentarer

 1. Om du noen gang er på ørlandet, og legger ann på kjæresten min der, så dreper jeg deg. Jeg føler meg truet av sånne pene militærjenter som deg! 🙁 Uhuuhuhuh. Hahhaa 😀 (Ok, jeg er egentlig ikke så gal)

  Lykke til i militæret! 😀

 2. Kuuult antrekk, dette blir heavy shit 😉

 3. Rare meg som kjeder meg og havner på «tilfeldige» blogger. Seriøst. Er du på Madla nå eller? Har typen/ektemannen min der i rekrutt nå. Hører ikke så mye fra han da. Er så opptatt med mye. Tror jeg skal snike meg til å følge med din blogg jeg ^^ kompani 2 ? Hmm.. tror det er der han er.. tropp 4 eller no sånt. Du får hilse om du tilfeldigvis finner han 😛 Stakkaren har jo blitt snauklipt og nå. Om du ser en Eriksen med ring på fingeren er det han =)
  Fortsett å blogge! Genialt at noen gjør det i millitæret. Er så nysgjerrig på hva som foregår =)
  Lykke til videre! Håper dere slipper trening klokka 05 om morgenen.

 4. Skikkelig skummel bil bak deg?? Hoho… Har de ikke sånne… tanks?
  Hvit bil. Ja ja

 5. herregud, jeg er så glad for at du tar oss med i militæret. husk å dyrke den forbudte kjærligheten 😀 hihi

 6. haha, søt i uniform da n_n

 7. stilig med uniform:)
  haha regel nr 3: har du feil så innrøm d ALDRI!
  Lykke t me lakenet;p

 8. kul i uniform! btw, to av brødrene mine er i militæret også. men jeg vet ikke hvor, daaa 😛

 9. Nå ble du barsk! <3
  Dette MÅ jeg nesten få se IRL altså.
  Hvor lenge blir du på selveste Madla? 8)
  Føler meg ensom her borte når ikke du er her 🙁 Det merkes, skal jeg si deg. Selv om jeg ikke har fått møtt deg siden ankomsten. 8)
  Liker liksom tanken på at du plutselig kan komme forbi i full fart på ski for alt jeg vet, mens jeg er ute og rusler i Fredrikstadmarka. Eller at jeg plutselig kan støte på deg når jeg er ute alene og vimser meg vekk, som jeg ofte gjør. 8) Men nå er jo ikke du her </3
  Savner deg! Oog du skal få post av meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *