på vei til militæret

Tusen takk for alle kommentarer, god tur’er og lykke til’er! Nå har reisen til rekruttskolen begynt, og jeg sitter i sovekupèen på toget på vei til Stavanger :- ) Vi forlot akkurat Oslo, mannekjøtt ligger OPPÅ meg og leser Pondus. Jeg er så ivrig!!
Thea, sovekupèen er kjempeliten med køyeseng, vask, speil og… en stige. Helt okey.
Vi vorset til militæret med å spille 3 runder KRIG på Fredrikstad – Oslo toget. Heeh.
Tenk på meg i morgen kl 08:00, da er rekruttskolen i gang :- ) Supermarie med maskingevær i hendene, gnagsår i militærstøvlene, mannlige brøl og gjørme i hele ansiktet, denne bloggen tror jeg kan bli spenstig i ukene fremover!
:- ) Jeg er stolt av meg jeg også.

Hvis dere har siklet etter å handle på Modekungen.se er forresten tiden inne nå.
Koden
KAM-QFDY6-27910 gir dere fri frakt fra 16. Mars til…. når som helst. Løp!
Det er der dere finner det fine
håndsmykket mitt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *