26 timer til avreise

1001 sommerfugler i magen!
I dag hentet vi togbillettene Fredrikstad – Stavanger, kjøpte økonomipakke med tamponger (<3) og hamstret Svinesund-snus til beistet ved siden av meg.

OMG hør her. Dødsdårlig service på Macen i dag….
Altså, jeg har betalt over 15 000 for en jævla maskin, jeg KREVER en ny lader når den andre blir ødelagt etter 6 mnd med VANLIG bruk!
Jeg forventet egentlig å få en ny  lader KASTET etter meg med en gang jeg satt foten innenfor butikken, men i stedet TOK de fra meg hele laderen og sa at den «»»»»»»»kanskje»»»»»»»» gikk på garantien!!!???

Hæ????????

Jeg fikk ingen ny, ikke en låne-lader engang!! Jeg ble stående og måpe med en HAUG med tamponger og en Mac uten lader….. Så da var det bare å punge ut med 749 kr for å KJØPE en helt ny lader… Den andre som jeg KANSKJE fikk igjen på garantien kommer nemlig ikke før om KANSKJE 14 dager. Herregud, jeg er sur.

Nå er jeg blid igjen. Jeg reiser i morgen kveld!! Og det deiligste er at jeg ikke trenger å bekymre meg for hvordan man pakker for 12 mnd i en bag! Ingen stress med hvilke klær jeg vil ha med osv, jeg skal jo bo i uniform de første ukene uansett. :- ) Jeg tar med toalettsaker, mac og penger – trenger jeg mer, henter jeg det når jeg er hjemme på perm. Veldig greit.

I kveld ble mannekjøtt & jeg bedt ut på deit! Gleder meg. I morgen skal mamma og pappa få avskjedsgave fra meg som skal sikre meg økonomisk når jeg er vekk…. Dere nye lesere skal få se den i morgen. Hehehe. Veldig lur.

Har forresten tømt hele macen for bilder også, hvis den blir stjålet i militæret skal de iallfall ikke få hele livet mitt servert på sølvfat….
….skrev bloggeren. :- ) Heeeh.

HEJDÅ!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *