Kaptein Sabeltann

Jeg hater at H&M har -100 kr på jakker og blazere, jeg bestilte en jakke jeg nesten har maken til fra før av….. Rene Kaptein Sabeltannjakka :- )

…..

……. Herregud, det ER en kaptein Sabeltann jakke!!! :- (

Jaja. Jeg er syk i dag også. Derfor var det veldig hyggelig å få en pakke fra Betakaroten.no i posten i dag. Ikke bare skal jeg få langt hår fra Nisim.no, nå skal jeg bli BRUN også! Timingen er jo perfekt – utseendet er uten TVIL det viktigste i en militærtjenste…. :- )

Apropo – Forsvaret ringte meg i dag! De tar så utrolig godt vare på oss jenter, og det kan jeg si allerede FØR jeg har reist inn! De ringer bare for å høre om du har noen spørsmål, om du gleder deg og om du har fått nok informasjon. Hun skulle også foreslå meg til den journalist-stillingen jeg sikler på i Forsvaret, som jeg kan takke en leser for at jeg oppdaget! Tusen takk igjen.

Siden det ikke akkurat EKSPLODERTE av spørsmål om militæret i sist innlegg, svarer jeg på de TO jeg fikk;

Hvor lenge skal du være der? :- )
Jeg skal være der i 12 mnd. 8 uker på rekruttskolen i Stavanger, og resten av tjenesten vet jeg ikke hvor jeg skal gjennomføre enda. Forhåpentligvis Oslo, selvom jeg EGENTLIG ønsker Rygge. Rygge er så godt som Fredrikstad. Hjem, kjære hjem. Mammadalt og pappajente.

Hvilken avdeling skal du inn i?
Jeg skal inn i Luftforsvaret :- )

Sånn.

Å! Forresten, tilbake til håret igjen. Det var en av dere som sa at FAST gjør at man mister håret.
Neei…?
Jeg har brukt produktene i en uke nå, uten å oppleve hårtap. Jeg fortalte Nisim-mannen om det her, og da fikk jeg dette til svar:

«Har også lest om fast og hårtap.  FAST gir ikke hårtap, helt sikkert.  Det som skjer er at noen behandler håret kjemisk på ?hjemme alene? basis og det blir sjelden veldig bra.  Mange bruker da FAST for å få tilbake det gamle håret så fort som mulig.   Etter denne kjemiske hjemme alene festen er håret ødelagt, supertørt og kan knekke meget lett  –  dette oppleves som hårtap og skyldes da ikke bruk av FAST.  Ganske enkelt.»

«Kjemiske hjemmealenefesten» :- ) Åååh. FAST kjøpes her, og jeg kan – etter 1 ukes forbruk, varmt anbefale det! Håret er mykt og deilig, og om en ukes tid kan det hende jeg begynner å se lengdeforskjell.

Åja, vinneren av håndsmykkekonkurransen ble Fjortis, gratulerer!
Kommer straks en ny konkurranse, har nemlig et solbrillepar fra Solbrillekongen.no som må ut før jeg reiser. Og jeg reiser… På tirsdag!!!


Sommerfuglbling herfra.

PS. Lagt ut flere plagg HER. Hvis dere er interesserte i noen av klærne jeg selger, må dere si i fra SENEST MANDAG, sånn at jeg får sendt ut før jeg reiser. :- ) JEGERPRATESYKIDAG. Nå skal jeg inn på Nettby og lete etter tyggiser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *