svar pt 2

Kan du ikke hedre Dr. Phil med å klistre bling -rundt- ham? Ramme inn bildet med diamanter. Tenk for en ære.
Been there done that! Takk som byr.

Hvis du kunne være vitne til en hvilken som helst historisk hendelse, hvilken ville det vært?
Det her må være et bakholdsangrep fra ex-historielærere…… Frigjøringen av Norge! Tenk den gleden.

Hvis du fant ut at ditt ett år gamle barn ikke var ditt på grunn av en ?mix-up? på sykehuset, ville du byttet til deg ditt biologiske barn da?
Det tror jeg er et sånt spørsmål du ikke kan svare på uten å være i situasjonen. Når du er midt oppi det vet du nok hva du må gjøre. Jeg tror iallfall jeg ville prøvd å få ordnet sånn at jeg kunne hatt kontakt med både det biologiske barnet OG mix-up-babyen. :- )


Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom?
Vel møtt!

Du får være med på 1 (ett) Dr.Phil program. Dette er din eneste sjanse til å møte sjefen selv, og få hans hjelp til å ?get real? (for å quote his highness). Hvilket tema hadde den aktuelle episoden hatt?
Sjalusi. Jeg kan være litt av et kjærestemonster, nemlig :- )

Hvis du hadde vært gutt, hvem hadde du vært forelska i da?
HAHA, Carinalove….

ER DU OFTE PÅ HVALER?
Nei, bare når det er party der. Intive me!

Klarer du å kile deg selv?
Nope.

-Kva er det finaste mannekjøtt har gjort for deg?
Seriøst, det spørsmplet her tenkte jeg på i flere DAGER! Han har gjort så utrolig mye fint;

Han tok på seg «I <3 Marie»-tskjorten bevisst den kvelden han skulle ut på byen uten meg. :- )
Han kjøpte 12 løse friskis-ispinner, fordi han vet at jeg ikke syns de friskisene som kommer i pakker er like gode.
Han kjøpte 11 popcornposer til meg på en gang, fordi han vet jeg elsker popcorn.
Han skulle egentlig i militæret like etter skoleslutt 2009, men utsatte det fordi han ville være mer med meg før han reiste! Jeg rakk ikke å åpne munnen en gang, han hadde allerede bestemt seg! Jeg rakk ikke å PRØVE å manipulere han en gang….

-Kan du vise bileter av favorittskoa dine?

Hva er greia med Dr. Phil?
???? Liker ikke tonen du tar.

Hva synes du om Livingdoll/Elise?
Aldri snakket med henne utenom face og blogg, men hun virker som min type menneske! En av mine favorittbloggere. Morsom, smart og ironisk :- ) Dessuten løp vi hånd i hånd gjennom et helt kjøpesenter i drømmen min en natt!!!!!!!!!!11 Vi er nesten bestevenner. OG jeg lært henne å snakke.

– Kom høna eller egget først?
Spar meg….

– Hva skal du gjøre i militæret, det vanlige eller lærling?
Takket være en leser (åh ilu <3) som mailet meg om en journaliststilling i forsvaret, kommer jeg til å søke det! Altså, det vanlige. Ikke lærling. Hørte rykter om at hvis jeg er lærling i forsvaret i 3 år, må jeg bli i forsvaret i 3 pliktår etter lærlingtiden er ferdig. 6 år i forsvaret er i skrivende stund uaktuelt.

– Hva fikk deg til å velge militæret?
1. Jeg visste ikke hva jeg ville
2. Jeg kom ikke inn på skolene jeg søkte
3. Jeg orket ikke tanken på et helt år med bare fri

Begynte å se på alternativene jeg satt igjen med, og det var egentlig enten å vie livet til Dr Phil kl 11:10 hver dag, eller dra i army’n. If you read my blog, Dr Phil; I’m so sorry that I didn’t choose you!! LOVE U

– Hvorfor elsker du kjæresten din? / want to hear some looove
Fordi han er morsom, sier alltid de rette tingene, jeg kan være meg selv med han, han er tålmodig med meg, gir ikke opp selvom jeg er et vandrende rot og helvete, han er peeen og… Akkurat det jeg trenger :- )

– Kommer det fler pose-outfit? / (a) hihi


Det her tok jeg i NOVEMBER, til ære for deg. Har bare ikke… orket å legge det ut. Ingen kan POSE sånn som meg. Hehehe. 

1. hva er det mellom deg og han derre ?doktor? phil a?
Øøøh. Det er bl.a. flere LAND mellom oss, sikkert noe sjøer også, millioner av mennesker, skog og fjell. Elver, biler, busser og butikker. Antall km VET jeg ikke. Google it.

2. det finnes kvelder der man ligger og vrir seg i senga, er mett, ikke tørst, trøtt, men får ikke sove. din bedre halvdel sover som en jævla stein. hva gjør DU på slike netter?
Jeg lakkerer min bedre halvdels tånegler. :- )

3. er du fan av nattmat?
Jada. Mat generelt. Storfan.

4. hvordan har det seg at du får freakishly gode bilder med selvutløser mens jeg?ikke får det?
Ntååå, kutt ut daaa…. Det får jeg vel IKKE….!! Tullejente. f9z.

5. hvordan lærer man seg photoshop?! jeg suger. jeg kan forandre på kontrast. der stopper mine skills. læreren min er ikke akkurat kapabel til å lære bort photoshop, men det burde han være!!!!!! BÆSJ.
Jeg lærte sykt lite photoshop når jeg gikk media&kommunikasjon jeg også, men har lært opp meg selv ved å prøve meg fram på egen hånd. Det er egentlig ganske lett! Du kan også søke etter photoshop-toturials på google.

6. hva er det styggeste ordet du KAN?
De samme som i spørsmålet under her.

7. hvilket ord synes du er styggest i hele verden? (personlig er det skvulp.)
«Fitte». Seriøst, det er dritstygt. Misliker «boo» og «tomatpulp» også.

8. når du får sykt lyst på godteri, hva gjør du?
Tvinger i meg frukt eller tar evt livet mitt.

9 .er det en kroppsdel du liker mindre enn andre på andre enn deg selv? slik som føtter, rumper, negler (strengt tatt ikke en kroppsdel) osv.
Jeg ELSKER ikke føtter….

10. TI TI TI, HIHI, JEG SKAL SOVE NÅ. hva tror du jeg drømmer om?
MEG OG DR PHIL! Da blir du tredjemann i rekken!

Hvor får du inspirasjon fra til å ta de fantastiske bildene du har her på bloggen? Blir du aldri lei?
De fleste bildeideene dukker opp av seg selv, ellers henter jeg inspirasjon fra deviantart og weheartit. ALDRI lei. Fotoloving.

Hvor får du klesinnspirasjon fra?
Blogger, magasiner, gatemote, lookbook.

Hvis du bare kunne tatt med èn ting i militæret, hva hadde det blitt?
Kamera.

– Hvor mye er klokka om tre kvarter?
GJESP……

– Hvis du hadde hattr sjangsen, ville du hatt SÆR seksuell omgang med dr.Phil? Viktig at du ser på et bilde av ham mens du vurderer dette. Helst et klipp, så du får høre stemmen også. Også forestiller du deg at han sier ?I?m gonna SPÆÆÆNK you?. OSV
Herregud……..

– Hva slags våpen foretrekker du i nærkamper?
Åååh nærkamper, det er så TYPISK meg… Negler.

liker du kent?
Jepp! Så han live i 2008.

Dei tre verste tinga som har skjedd deg?
Nettutroskap, julaften 2005 og tordenværet 2001 eller 2002. Husker ikke årstallet, men fy fader som jeg døde den dagen.

Får vi høre noe fra deg når du er i millitæret?
Hver dag, stalkere. Hver dag.

Noen du kunne kverket umiddelbart?
Det er noen jeg kunne fortalt en ting eller to, men KVERKET…. Nei :- )
Snill jente.

Hva misliker du mest her i verden? (sånn random things, ikke miljøkrisen and stuff)
Negler mot negler (grøsser i timesvis), flasker uten etiketter og JUG.

Hva er du redd for?
Å få MS.

vorfer tar du zånn bilder uten kler oson? vorfer er du så sjukkk?
F0rDi jG r FiiN oxo tyN. <3

Så mange spørsmål har jeg ikke fått før, tror jeg. Send meg mail på blogg@supermarie.net hvis dere lurer på noe mer.

Publisert i Q&A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *