perfekt


Herregud, jeg har jugd til dere!!! Unnskyld. Det er ikke Fjellrevenjakke, det er Levis. JAJA varm og digg er den uansett. Og det var fortsatt et kupp ut av en annen VERDEN…. Jeg bor i den nå. Sitter inni her og ser the OC. Søndagslove.

I går var jeg på hockeykamp igjen! Tok meg i å sitte å humre for meg selv. Det gjør ikke akkurat VONDT i øynene og se veltrente menn i hockeydrakter. :- )

Etter kampen dro vi i bursdagsmiddag for svoger, og videre på party hos Thea. FOR en natt…. Hvis drama hadde vært drivstoff, hadde vi kommet fra Fredrikstad til Kina i løpet av natten. OMG. Dere er alt i verden for meg, favoritttøsene mine. Love u.

I dag er siste mulighet for å vinne extensions, dere. KLIKK HER for å komme til konkurransen. :- ) Lykke til, i morgen trekker jeg vinneren.

Jeg gikk utendørs med SOLBRILLER, pysjbukse, gårsdagens sminke og hår herfra og til månen i dag. Sier seg selv at jeg ikke er særlig snakkesalig i dag….. Fin søndag. Senere, stalkers.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *