fjellreven står og hylar
Sponset bitch igjen….. rfsu.com &&&& ibling.no Tusen takk!

Carmexen er den beste leppelegen jeg har prøvd, åååh. Uslåelig. Vinteren eat my lips, og Carmex er reddende engel. Jeg skal innom panduro i morgen og kjøpe miniatyrvinger som jeg skal lime på Carmexboksen.

Blingene var dødsfinesøte, nå må jeg bare finne ut hvor jeg skal sette dem. Dr Phil pryder allerede macen, så blingene skal få glitre et annet sted. :- ) INGEN tar plassen fra Dr Phil……
Blingene er kjempekvalitet og limet sitter godt virker det som. Jeg klarte å MISTE en av blingene rett over Dr Phil, så nå fikk han en diamant allikevel. JAJA de er jo diamanter begge to. Både Phil og diamanten mener jeg.
Blingbling. Elsker leopard og zebrabling, OG de enkle blingene som ikke henger sammen som et stor blingbilde. Selvstendige blinger. De får liksom plass overalt og pynter opp veldig! I morgen må jeg sette en diamant i bilspeilet. Så at Thea hadde det, syns det var så fint. Diamantbling. Teller noen hvor mange ganger jeg bruker ordet «bling» her nå?? Jeg skulle hatt en sekretær til å ta seg av det.

I dag gjorde jeg TIDENES kupp i Sverige!! En FJELLREVEN boblejakke, 2000 kr fullpris. Satt ned til 1700 kr. Trodde jeg. Helt til…..

«Heej hva er prisen på den her æ?»

700 kr!!
:- ) Militærfarge. Fornøyd ååååh. Den er så VÆRM!!!

Jeg har tatt bilder i kveld, de kommer snart, jeg må bare….. blinge Dr Phil og danse med Fjellreven først.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *