hei så sånn her ut i kveld jeg


AAAH elsker å ta bilder med publikum!!

Herregud, jeg kastet opp av mange av tannlegehistoriene deres. Når jeg blir president skal jeg peke på alle tannlegene med den lilla tryllestaven min og kreve at de forandrer seg. De er dømt til å være et forhatt folk, da kan de i det minste PRØVE å overbevise at tannlegetimer faktisk kan være helt ok.

Vi så Shutter Island i kveld og den var SYKT bra. Hvis du skjønner den, da. En hel skolekatalog med fjortiser skrek at den sugde på veien ut, fordi de ikke skjønte en dritt. Jeg derimot, er et prakteksemplar på fin intelligent ungdom og skjønte ALT :- ) Love u Shutter. Leonardo DiCaprio osv.

I morgen er siste jobbdag før militæret, dere. Det begynner å nærme seg SYKT nå……! Herregud, hva er det jeg egentlig DRIVER med?? Jeg tar ikke EN pushup engang….
Det nærmer seg slutten på KONKURRANSEN også! 1. Mars trekker jeg en vinner :- )

Nå må jeg tørke snørr og sove. ÅÅÅH setter sånn pris på dere, stalkere! <3 Derfor skal jeg dele med dere at i løpet av neste uke er jeg selvstendig næringsdrivende….!! Businessupermarie.

Okey det her er første gang jeg har skrevet noe på «»»»bloggen»»»»» (hater å kalle det det) FØR jeg har fortalt det til venninnene mine.
Hei venninnene mine, jeg har snart mitt eget firma :- $

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *