Icequeen nede til venstre

HerreGUD, jeg er så sur!

HAHA sykt ironisk bilde :- ) «Jeg er så sur»……. Men jeg er faen meg det.

Tannleger og reguleringstannleger har voldtatt munnen min i åresvis for å rette opp de ruinene av en tannrad som kom løpende etter at jeg ble frøken tannløs i 1995. Tennene etter melketennene var HORRIBLE. Jeg er dømt til regulering på livstid (!!) og etter tannmassakre og en hel container med dårlige vold-mot-bruden-vitser (jeg heter selvfølgelig BrudeVOLD til etternavn…..) i tannlegestolen KLARTE de å fikse tennene!! Smil. :- )

Og så er det medaljens mørke side…

Tennene mine vokste ut OPPÅ hverandre når jeg var liten. Jeg har så sykt liten munn at tennene mine stelte seg i KØ i stedet for på rekke, og til slutt måtte jeg trekke fire tenner før reggisen skulle på. Broren min var også braceface. Og mamma. HAHA, mamma, husker du når jeg kom fortvilet inn på badet når jeg var liten og erklærte at jeg ALDRI i verden ville ha tatovering? :- ) Tonen var sånn «pliiiiis la meg slippe tatovering mammaa».
Jeg blandet kroppskunsten «tatovering» med ordet «regulering». Lættis

Men det var ikke det jeg skulle si….

Tannlegetime igår kl 09.00. Jeg har en fast tannlege som jeg ikke ANER om er trivelig eller ikke, for jeg hører aldri en DRITT av hva hun snakker om…. Jeg hører bare NIPPEL.
Jeg blir alltid sittende med en D-cup pupp INNE i øre. Åååh hater det.
Alle som har vært hos henne vet hva jeg snakker om, dere skulle SETT facestatusen min når jeg nevnte henne der. Kommentarer nok til å fylle hele Oslo spektrum. Alle hadde been there done that…. For å si det sånn.

Men det var ikke DET jeg skulle snakke om heller.

Når jeg skulle trekke tenner (puppen i øret da også), fikk jeg ikke færre enn FIRE sprøyter med bedøvelse i tannkjøttet. 2 oppe 2 nede. Hun satt sprøytene, og gikk fornøyd av gårde for å pakke ut en tannlegestol. De hadde fått ny.
Så satt jeg der da, og klødde meg i øret for å få ut følelsen av pupp som hang igjen. Hun kom tilbake en halvtime senere, plasserer puppen i øret mitt – igjen, og RIVER UT en tann…..

….UTEN bedøvelse (!!!!!!!), helvete, jeg trodde jeg skulle dra frem hagla og skyte noen der og da. Det svimlet for meg.
Jeg hørte tannrota bli revet opp fra kjøttet, jeg hørte nervene ryke, jeg FØLTE nervene ryke, en etter en. (au)
Jeg hadde et helt tannlegekontor i kjeften så jeg klarte ikke annet enn å lage svake mongolyder, prøvde fortvilt å utrykke at bedøvelsen hadde sluttet å virke. «Ojsann gjør det vondt???» Og så REV hun faen meg ut 3 tenner til……
At jeg lever den dag i dag, at jeg kan sitte her og fortelle dere historien, er svarte faen meg MIRAKULØST!!!!!

Det her er 4-5 år siden nå, jeg var rundt 14-15 år.
Tennene er dritfine nå, FORNØYD. :- ) Men en jobb i et bakeriutsalg er vanskelig, og i går hadde jeg bestilt time for å fikse et hull. (Ntåå ikke DET hullet daaa….!!)
Det er en sort prikk i tanna mi, som iser som et helt AntarktIS, og jeg hadde mannet meg opp i en og en halv uke, virkelig forberedt kropp og sjel på….

…Å BORRE!!

Jeg satt meg i tannlegestolen – som alltid, hun dyttet puppen inn i øret mitt – som alltid, lyste litt rundt, pirket litt i tennene, fikk meg til og blø og så…. Setter hun i gang med å JUGE.
«Næææ ække no hull her???»
Så ba hun meg slappe av (tror jeg da, hørte ikke en dritt av det hun sa nå heller… Puppen vet dere.) og la på et belegg som liksom skulle dempe isingen.
Og så ba hun meg komme tilbake nærmere jul. Herregud. Jeg ville ikke oppføre meg som en bedreviter, men hvordan KUNNE hun si at det ikke var hull??? Jeg spurte om ALT rundt isingen og den sorte prikken, prøvde å lirke ut bevis for at det ikke var noe hull, og hun bortforklarte seg (tror jeg, puppen gjorde meg døv) som om hun aldri hadde GJORT annet.

«Neida du hakke hull.» :- ) Hun er beryktet for det, nemlig. Så lenge du er under 20 år, har du ikke hull. Det er en REGEL. Jeg fyller ikke 20 før til sommeren, hvorfor tror dere hun ba meg komme igjen senere?? Nettopp!!!!11
Når du er under 20 betaler du nemlig nesten ingenting hos tannlegen, mens etter du har fylt 20 betaler du full pris. Jeg betalte feks 80 kr for tannlegetimen idag, og fullpris er 329,- Hadde hun tatt hullet nå, hadde jeg jo ikke hatt noen grunn til å komme igjen som 20åring!

Har et eksempel til, med broren min. Han hadde et hull – det sa hun også, men hun sa «det tar vi neste gang» i stedet for å ta det med en gang. «Neste gang» hadde nemlig bror fylt 20, dvs mer penger til henne :- ) Hun nektet å borre. Det samme skjedde kameraten hans.

HERREGUD, jeg blir så grinete!! Det går ikke an å drive praksis på den måten, de skal liksom være der for å ta vare på tannhelsa vår også tenker de BARE penger!! Vedder på at sjefen hennes har skrevet det i arbeidskontrakten til alle på kontoret. «INGEN under 20 år har hull, dere.»
Hvis militærtannlegen om 4 uker forteller meg at jeg har et saftig hull der isdronningen sitter, skal ørepuppen få høre det….. For å si det SÅNN. Og tannlegebesøket i går som liksom skulle FJERNE sort prikk (HULL) med isdronning i, hjalp ingenting. Nå er det beskyttende laget slitt vekk, og isdronningen smiler som aldri før. Hadde smilt jeg også hvis jeg hadde hatt friske tenner å smile med…..

Okeey. Har ikke tid til å snakke med dere lenger, skal på kino med kjøttet. <3

Har dere noen dritthistorier fra tannlegen? Haha selvfølgelig har dere det. Det er TANNLEGER vi snakker om…..

(Bare sånn tilfelle – ingenting i mot Dr Pupp personlig altså (bare litt, etter tanntrekkingen uten bedøvelse), blir bare så sur på hele systemet…)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *