excuse me pt 2foto: priv (c)

(Excuse me pt 1)
Elsker engasjementet deres i prikketattissaken. :- ) Jeg jobber i et bakeriutsalg, for dere som lurte!

«Voldsomt til dømming og bedreviting her da. Ja, som nevnt av den gamle sjøulken, så er det tro, håp og kjærlighet. Hvorfor reageres det på hans svar? Hva har dere fjortiser å skryte av egentlig? Da denne sjømannen var på deres alder hadde han nok vært verden rundt allerede, og jobbet HARDT for pengene sine, og lært seg litt om mye. Så vis litt respekt!!!! Snørrunger.»

Bare for å oppklare EN ting! Jeg har all mulig respekt for de hardtarbeidende sjøbusene, det eneste jeg gnåler for er at de tre mystiske prikkene som har plaget meg over disken i UKER, bare ble forklart så enkelt som «…tro, håp og kjærlighet». Jeg vil vite hele historien bak det, ikke slå meg til ro med det der. Jeg vil vite hvor i verden de fikk den tattisen, hvem var det som tok den på dem, HVORFOR, historier fra tiden som sjømenn og alt det spennende. Ikke bare…. Tro, håp og klisjè. Noen fortalte meg A, jeg vil vite B. Jeg er ikke bedrevitende, jeg er utvitende.
Snørrvoksen……

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *