Sooo yesterday
Avskjedsparty for Rebecca (lilla) og Stefania (hun som lærte meg «mannekjøtt», hun med brillene) i går, før vi dro på byen. De drar på verdensreise om ikke lenge. FLOTT at noen kan kose seg (!!), mens ANDRE drar inn for å slite hardt og forsvare landet vårt, Norge, mot krig og elendighet :- )
Jeg har fylletrofé under foten i dag. Flis….. Dritvondt å gå, i morgen tar jeg rullestolen til pappa. Jeg tror jeg trenger den mer enn han, nå. For å si det SÅNN.

Åh vondt i hode. Vi hadde budsjettfeiring av kjærestejubileum i dag. :- ) Gaver av papir, middag hjemme, film på tv. Elsket det. Helt til hesten til prinsen klikka. Først ut i grøfta (takk, Viking) og så mongo i gården. Hater å se han så sur…. Det er jo liksom JEG som skal være den sure her.

Nattalove

PS lagt ut nye klær på wardroben

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *