et sånt par som alltid kommer til å være et par


2 og et halvt år med mannekjøtt i dag :- )

Bikkjer, Danmark, 4 begravelser (!!), politi, intriger, Tyrkia, festival, London, konserter, russetid, krangler, ishockey, fjellturer, lykke, vannscooter, kiss kiss, drama, party, sykdom, tattis, m.m. Og snart MILITÆRET :- ) Kunne ikke tenkt meg noen andre å oppleve alt med. Elsker deg, gutten min!

Vi skal feire dagen med å være fyllesyke og spise på en mongolsk resturant :- ) I går var vi ute og hadde det dritbra. Helt til mannekjøtt ga bort en røyk til en jente, da raste alt og vi snakket ikke resten av kvelden.
«HVORFOR GA DU TIL HO Æ, VAR HO FIN HO ELLER??? KLARTE IKKE SI NEI, HÆ?? DU FÅR BLI MED HO HJEM DA VETTU!»
Jeg ER så sjarmerende. :- )

Loveee.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *