engel

Jeg var engel på bowling og laserworld i går. Engel uten glorie. Ingen fortalte meg at HVITE klær på laserworld ikke var et sjakktrekk…… Jeg som trodde jeg var god i sjakk. Spilte det mye med pappa når jeg var liten, ble dritsur når han var så sykt treig til å flytte bøndene. Han skyldte på at det var et «tenkespill». Går an å tenke litt fortere enn 2 km/t, pappa….. Herregud.
Laserworld ja. Hvitkledd engel. Der er det jo sånn solariumslys som får alt hvitt til å lyse av seg selv. Jeg var alt annet enn usynlig i går, iallfall :- ) Og med det ga jeg laget -6000 poeng og skjøt TYDELIGVIS meg selv 82 ganger……
Det var noe gæærnt med pistolen min.

Det var min første tur på Laserworld EVER, og det utnyttet selvfølgelig mannekjøtt :- )
«Du får støt når du blir skutt.»
«Nei?!!»
«Jo? Du må jo merke at du blir skutt? Det gjør ikke så vondt, du kan stille den på det svakeste du vettu.»

Så der satt jeg og svettet i hendene og hørte hjertet mitt go crazy, hele veien til Sarpsborg og Laserworld. Jeg HATER å få støt. Småbet i underleppa. Jeg klarte ikke tenke på annet enn de jævla støtene. Skulle akkurat til å erklære at jeg hadde vondt i hodet og desverre ikke ORKET laserleken….
Og så SMILER selvfølgelig mannekjøtt etter et par timer, og forteller meg at han kødda….. Tok meg selv i å tenke; Han skulle vært skutt.

Jeg er en engel ifra helvete
Uten vinger uten glorie
En jævel, en satan, en egotripp
Som tar alle andre følelser for dritt.
Og jeg elsker det
Jeg elsker det
Jeg elsker det
Jeg elsker det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *