siste dagen i året


Heisann. Mamma lager eggerøre nå.

Røyker/t du?
Festrøyker, men ikke mye. Jeg røyket litt før, men røyket ikke allikevel. Var aldri avhengig :- ) Luckypig.

Godt nyttår Marie! Tusen takk for at du har underholdt oss med bloggen din i år!
HerreGUD, jeg elsker dere! Tusen takk for at dere har forfulgt meg så lenge, håper vi holder kontakt i 2010 også. :- )

Det er jo Dr. Phil som har retweetet det denne Robin sier? Ikke omvendt.
!!! Bullshit.


Kjolen jeg skal ha på i kveld!

Haha, Mannekjøtt er så genialt ord! Mind if I stjeler det?
Alle skal få! Ordet kommer opprinnelig fra en fin italiener som gikk i klassen min :- ) Steffilove.

hahahahahahahahahaha <3
Hehe, ja. :- )

er det ikke litt teit av deg å bruke ?mannekjøtt? som du åpenbart har tatt fra livingdoll? :/
LOL!! «hvis du bruker det ordet EN gang til, tar jeg det!!» skrev Elise en vakker dag på face.
«MANNEKJØTT!!!!» skrev Marie. :- )
Så kom ikke HER!

HAHAHA JEG DRØMTE OM DR.PHIL I NATT PGA DU VAR DEN SISTE SOM SKREV KOMMENTAR PÅ MIN BLOGG.
Livet mitt er FOR bra.Jeg NEKTER å kalle det her en inspovegg eller stressvegg eller hva faen, for meg er det et jævla BILDE med minner på. Intet mer, intet mindre. Inspovegg??? Kom ikke her og si at du blir inspirert av en VEGG…

HAHA, dere ser de passbildene av han gamle mannen? De fant jeg i en passfotoboks! (sjokk). Han må ha vært utrolig forvirret inni der, sjekk utrykket. Noe så søtt. Ipoden henger der fordi den er ødelagt, nabbiperle muffinsen fikk jeg av Victoria når jeg kjøpte datapilsmykket og hamsteret der døde av diare.

Nå er det mat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *