gutten og smykket

Nei, dere!! Nå ser jeg virkelig frem til alle de dødsmorsomme «heheh jeg har ikke spist siden I FJOR!!«-vitsene i morgen :- )

Skal jeg fortelle dere noe?

Kom sett deg her på kneet til gamle onkel Marie så skal jeg fortelle deg noe.
Det var en gang i sommer, at mannekjøtt, det berømte mannekjøttet, kom gråtende og fortalte at smykket hans hadde gått i stykker. Han følte seg naken uten. Herregud voks opp, du er alltid naken under klærne….
Jeg tok smykket i hendene mine og lagde triste øyne for medlidenhetens skyld. Så hylte jeg «IKKE KJØP DEG NYTT!!!!» etter ham. Han trodde jeg mente at jeg syns smykket var forferdelig stygt. Det var jo ikke det.
Jeg tittet på smykket og oppdaget hvor lett det var å reparere. Ikke faen, konstaterte jeg. Hvis jeg hadde fikset det og gitt det tilbake til sin rettmessige eier, hadde jeg stått der uten en eneste bursdagsgave å gi. Og dere VET hvor vanskelig det er å finne på gaver til utovertissene. JA IKKE SANT….
Jeg gravde derfor ned det gamle smykket i lommen, og løp sidelengs til byen for å finne et nytt, skinnende og blankt et. Dyrt var det og. Ekte. Egentlig kunne jeg bare ha pusset litt på det gamle og pakket det pent inn, latet som det var nytt. Penger spart. Ingen hadde sett forskjell. 666. Slemt jentekjøtt.

Joda. Han fikk et mesterverk av et smykke i bursdagspresang, mye finere enn det gamle, og det gamle ligger fremdeles i lomma. Pådratt seg litt støv. Litt slitent.
Tørr ikke fortelle ham at det er i live. Hei mannekjøtt, jeg gadd ikke reppe det forrige smykket ditt for da hadde jeg ikke hatt en dritt å gi deg i gave. Jeg gadd ikke tenke ut noe nytt, hvis du skjønner.

foto: privat

LOL
Love Out Loud. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *