mannekjoett

Jeg laget fotspor i støvet hjemme i dag. True story. Da skrek jeg hjerteskjærende og løp og hentet støvsugeren.


Mannekjoett, mannekjoett, smilet ditt er sjarmerende soett. LOL tskjorte.

Gleder meg sykt til i morgen, da er det sølvkjole, vin og kalkun hos de vi var i Tyrkia med i sommer :- D Perfekt avslutning på et herlig år. Hvordan skal dere feire æ?

Herregud, legen konstaterte at hun IKKE hadde kreft allikevel. Hvem idiot er det som forteller noen at de har kreft og så forteller at de ikke har det allikevel??! Hei du skal miste en pupp om noen uker, ops neida du skal ikke det allikevel. Hehe sry. Faen til idioter…. Skulle vært skutt.


Hei. Pass på dere selv i morgen æ, dere. Alkohol i kulda varmer, men varmer ikke allikevel. Ikke frys i hjel, vil ikke at statistikken min skal synke… Hehehe, tuller. Men jeg mener det, kle på dere selvom alkoholen varmer. Media har advart 1, 2, 3). Eldre, hjertesvake, uteliggere og FESTFOLK kan fryse ihjel disse dager. Jeg vurderer onepiece og helress utapå kjolen. :- )

Nå må jeg til polet  og sanke vin. Du er fin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *