så som i himmelen

HAHAHA se hva jeg fant!! (lol) Og jeg som sendte hastemail til topshop i vill fortvilelse i går…

..før jeg fant noe som «lignet» lua mi på ebay. Fyttihelvete dere, så jævlig stygg:


RØD nese/munn/anus i ansiktet!! OMFG. Den er jo faktisk et misfoster. :- ) MIN derimot, er perfekt.

ÅH, jeg som var så bombesikker på at alt var skapet sin feil (igjen!!) og at livet var slutt igår. Får NESTEN dårlig samvittighet ovenfor det jævla monsteret av et skap… MEN så glemmer jeg IKKE at skapet kalte meg både feit OG mann i går! Så vi er fortsatt uvenner. En vakker dag går fyrstikkesken og jeg hånd i hånd opp trappen.

I dag har jeg shoppet med mammaen min, solgt ENDA mer på wardrobe (totalt har jeg solgt gamle klær for over 500 kr nå!) og vært på jobb. Når jeg kom hjem fra jobben, hadde topshop svart:

«Dear Marie,

Thank you for your email received 27 December 2009.

Unfortunately, this item is no longer available on our website or in our stores. I am sorry for any disappointment this may cause, but please do not hesitate to contact me if there is anything further I can help with.

Regards,

Tobi
Topshop Customer Service»

(!!!)

Takk og pris for at den lå på slottet til mannekjøtt…!!! Og TAKK og PRIS for at den lå UTENFOR det bøge skapet!!

Neste innlegg kommer snart, for det er noe som knyter i magen og får munnen til å smile. Jeg misliker og fryder meg på en gang. :- ) Fordi det hele er bare FOR lol til å være sant.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *