i heart er supermarie en gutt

Jeg har selvfølgelig fortalt Dr Phil om drømmen jeg hadde forrige natt.

Og så HAHAHA!


«er supermarie en gutt» :- ) Døde! Liker at jeg er så sjarmerende at dere faktisk må google for å finne ut sannheten min tissen min.

Og så er det dødsmorsomt at de søkeordene som oftest er brukt for å finne BLÅGGEN min, er ord og setninger som feks «har begynt å tisse på meg igjen», «tissa meg ut» og «tisser». En gang var det en som søkte på «hvordan få kjæresten til å runke meg» også :- ) Kunne giftet meg med dere, ALLE sammen!

I morgen er det JUL, dere! Gleder tissen (hehe) av meg til å få pakkekalender :- D Hvordan kaleder har dere? Nellik i appelsina? Hahahaha. Verdens…

Nei, dere.. Tidenes kvalmeste venninne venter meg kl 5, så jeg må dusje nå. Skal fortelle dere om hvor KVALM hun er senere.. Har mest av alt lyst til å avlyse hele daten, så kvalm er hun. ÆSJ! Du vet hvem du er.. FU.

HEI

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *