1 melding mottatt

:- )

Jada, det er en flaske uten etikkett og den LIGGER på mobilen min, i innboksen med min «beste» venninne som avsender. Jeg ER så sur. Fikk den mens jeg var på jobb, og jeg ble så kvalm at jeg bare stengte hele sjappa umiddelbart.

Ellers i dag har jeg tatt sol med BEISET (avsenderen) og nå KUNNE jeg ha funnet opp en sykt sosial historie for å virke kul, men jeg har vært alene i hele dag.

Helt fra det øyeblikket jeg så den etikkettløse flasken på mobilen min, visste jeg at DETTE kom til å bli en crappy dag.. Gjett hva. Det BLE det.

SE SÅ LEI MEG JEG ER I KVELD!!! I tillegg har bollejobben min gitt meg BOLLEkjaker.. Eller baggy-kjaker, som mannekjøtt har døpte dem før han presset fingrene hardt INN i blåmerkene mine. ÅH jeg får liksom ikke NOK av han… (kjaker = kinn. De to på hver sin side av sniktet som blir runde som baller når du smiler)

Jeg som hadde duket for tidenes tristeste, mest ensomme kveld.. Så kommer det to lesere fra himmelen (mener ikke at dere er stein-dævve, mener at dere er to engler som ødela emo-kvelden min <3) med både bloggaward og månedens blogg: se her og her :- D Nesten på LIKT asså!! ÅÅH blir så glad!

Så da ble det happy ending afterall. Satser på at nedovermunnen forblir i November og at Desember er et evig smil. SMIL :- ) Har bare lov til å være sint i 2 timer til!

AMEN.

PS. konkurransen er ikke avsluttet enda! Dere har fortsatt en sjanse til å vinne gavekort i valgfri butikk :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *