Hjemme fra TRUSEil..

HAHA dere er så dumme. :- ) Jeg er tilbake nå.

Hatt en kjempebra helg på Trysil, selvom selvtilliten ble begravd i snøen der oppe. Snøen som forsåvidt ikke VAR der, så selvtilliten ligger igjen i skævven. Skulle hatt med SKØYTER vettu, ski på is er som å ta på en fis, det GÅR ikke. (Likte rimet! Det var ikke planlagt engang) Skibakkene eide jo ikke snø, det var BARE is! Hadde så lyst til å legge meg ned og bare DØ, på leggene mine har jeg til og med bevis på at jeg faktisk prøvde å legge meg ned for å dø. Blåmerker. Kallenavnet «Marie Blå» er gjeninnført, og betyr ikke lenger at jeg har blått hår. HAHA det er sant. JA VEL, bildebevis:

Sjekk rebelsk utrykk på bilde nr 2 a. Marie i opprør mot verden. Sint ungdom.

ÅH nå ble jeg trist. Tenk at jeg faktisk turte å gå ut døra…. Og tenk at jeg faktisk ripper opp i det og legger ut bildene på BLÅGGEN. Som trøst for at jeg engang så sånn ut, bestilte jeg Disney klassikere før jeg dro på Trysil:

De hadde seff kommet mens jeg ble tappet for selvtillit der oppe. LYKKE!

Bilder fra Trysil kommer senere, jeg har noe viktigere å meddele.

Helgen fikk en MAGISK avslutning, fordi… Sitter dere nå? Jeg DRØMTE AT DR PHIL KOM TIL MEG! Han kom hjem i stua nede, altså!! Jeg løp mot han og slang meg rundt halsen hans og ble hengende der som en APE. Og han bare lo og gikk videre. Med meg rundt halsen. Jeg drømte at jeg var Philips SMYKKE! <3 Jeg våknet med tidenes STØRSTE lykkefølelse! Nå GLEDER jeg meg til å sovne igjen, og skal ta en Tornerose. 100 år med Dr Phil, vettu. Jeg våknet rett og slett med gledestårer på morgenen i dag.. Livsgnisten ble tent igjen og jeg kjenner at jeg lever.

Dr Phil <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *