goodbye, baby


Dere.. Jeg må si dere noe, dere…

Vet ikke hvordan jeg skal si det her.. Jeg kommer ikke til å blogge på VET ikke hvor lenge. Det har stoppet helt opp for meg, jeg klarer ikke det her mer. Trenger ro til å tenke nå.

Årsaken er at Dr Phil fortsatt overser meg fullstendig, og dette har gitt meg en sikkelig knekk. 0 svar. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Inntil jeg finner ut av det, lar jeg bloggen ligge. Ber om forståelse for dette. Dr Phil betyr MYE for meg. Det vet dere.

Haha dust. Egentlig skal jeg bare på Trysil i helgen, ville bare lage litt drama :- )
Okei, da var det gjort! Natta, kos dere i helgen.
Snakkes på mandag, da skal jeg på nye eventyr.
Delta i konkurransen så lenge!

Pusspuss, så får du en suss.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *