prosit!


Jeg stiftet opp buksa til mannekjøtt i taket i kveld. :- )
Jeg BA han brette den sammen og legge den i skapet igår, etter et LANGvarig opphold på gulvet (!!) i leiligheten. Jeg la buksa til og med OPPÅ han igår kveld, før jeg gikk og la meg. Befalte at han ryddet den inn. Og i dag fant jeg den.. Ja!! AKKURAT der jeg forlot den…. ÅÅÅRH han er så umulig. Så i dag demonstrerte jeg.

Supermarie Hormonster von Brudevold :- )

DERE?! Er det sant at hver gang man nyser så hopper hjertet over et slag? I så fall har noen plassert en trampoline under hjertet mitt OG gitt det hoppetau i dag, for jeg har nyst (nøset?) KONSTANT… Sliten!!

ÅH jeg må fortelle dere noe sykt vemmelig. Jeg satt å spiste sukkererter og så på film i stad, og plutselig klarte jeg nesten ikke å svelge og leppene ble DIGRE!!! Jeg har småreagert på det før, men bare lo av den lille søte allergien som aldri slo ordentlig til, vettu.. Men IDAG. Jeg trodde jeg ble nødt til å ta en Stefania (bli hentet av blålys pga alvorlig allergisk reaksjon), men det gikk heldigvis bra. :- ) Leppene er fortsatt forstørret, men nå kan jeg svelge og puste igjen. Skal aldri le av allergier mer, iallfall.. Bortsett fra gulrot-allergien min, for den ER bare sær og stusselig..

Konkurransen er forresten ferdig. Eirin var førstemann til å gjette:
«..jeg tror hun har hjemmelagde
perlesmykker..»
,
som altså er en av tingene; hjemmelaget nabbiperlesmykke, fjærsmykke fra JC og eyeliner (199,-) fra Mary Kay i fargen Olive. :- ) Takk til dere andre 4-5 som deltok. HAHA. :- ) Neste gang får dere MASE om konk i stedet, jeg gidder ikke kjøre en konkurranse når ingen gidder å være med. (Ingen, minus 4-5 stk så klart. TAKK <3)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *