herregud så bra

15:49

SJEKK klokkeslettet æ, dere. Ti på fire, og jeg er FERDIG på jobb. :- ) Vanligvis sitter jeg i mongo-kø på vei til ensom kveld i fangehullet på denne tiden. ÅH elsker ny jobb.

Første dag på jobb. Jeg skulle imponere ved å komme litt før tiden i dag. 30 minutter før tiden.. Kunne like godt plantet et helt epletre på kateteret til læreren. Hadde jo ikke TRENGT å komme så tidlig, for hun jeg ville smiske med kom jo ikke før etter de 30 minuttene hadde gått uansett. HAHA. I morgen sover jeg HELT til kvart over 6 i stedet :- )

ÅÅH, love you jobb, JEG ER I EKSTASE!!!

:- )

Og det beste av ALT:
Vent litt, må bare sende melding..

Sånn.

Og det beste av ALT!:

Personalgoder <3

Førstemann til å dra «faren din må være baker, du har jo så fine brød»-vitsen. FORNØYD!

Fy fader, har aldri sett maken til engasjement på konkurransen under!!!!11 Får meg til å spørre meg selv: HVORFOR har jeg ikke konkurranser oftere!?! :- ) JAJA, enorm vinnesjans på de 3 som har deltatt iallfall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *