ta den ring og la den vandre

Jeg er fortsatt DRIT-syk, så har ikke så mye å komme med i dag.. heller. Heheh. Bortsett fra disse ringene:

herfra

Med TENNER, dere! Mennesketenner! Hvem er det som IKKE drømmer om å ha tilfeldige folks tenner på fingerne liksom.. Tenner (fantastisk wordplay!!!) på denne moten, for å si det sånn!

Mannekjøtt og jeg har 2 år og 2 mnd i dag. I hvertfall i teorien. I praksis har jeg ikke sett han i hele dag, så jeg begynner SNART å syte. Og når jeg først er i gang, så blir det ikke bra igjen før han kommer hjem med en 500 karats diamantring og pannekaker. :- )

Jeg leste en artikkel om at Oprah Winfrey legger opp i går. Kommentarfeltet var som en glinsende, velfylt skattekiste

Jeg elsker deg, Antonio. :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *