velkommen til fjellgata

HERREGUD, jeg har frydet meg på jobb i dag :- D Jeg kunne slippe å rulle bestikk, og heller pynte HELE kjelleren med edderkopper, spindelvev, gresskar og spøkelser! Jeg løp veggimellom og sang og danset, mens timene bare FLØY! Plutselig var jeg hjemme igjen.. I dag ville jeg NESTEN (merk dere N E S T EN) ikke hjem fra det jævla fangehullet :- ) Ikke sant arbeidsplassen min er den KOSELIGSTE resturanten dere har sett? Gjett hvor mange ganger jeg har slått hodet mitt i taket, æ :- ) Heheh.

Jeg har kranglet med supermarie.net i hele dag, egentlig! Minus de 7 timene jeg har vært på jobb. Jævla bloglovin utløste det hele.. BLOGHATE U. Har iallfall nytt design, fordi jeg var så dust å ødela det jeg hadde.. Klarte ikke å redde det engang. Var SÅ nær å bare.. slette hele imperiet.

Også syns jeg dere er tette, når lesertallet stiger og stiger, så får jeg mindre og mindre respons. I dag har jeg bare godtatt EN kommentar, dere. EN!!!! …

Og husk å gi meg beskjed når bloglovin virker igjen, da skal jeg KLINE TIL med en giveaway.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *