FINALIST!!

OMG det her er sykt. Gjett hvem som ringte meg i stad.

Yeah right, som om jeg gidder å publisere dette først, vente på at dere gjetter i kommentarfeltet og SÅ skrive svaret på hvem som ringte.. :- )

DE RINGTE MEG FRA http://www.reisentilbake.no/!!
Jeg nevnte kort at jeg hadde søkt om å bli med her om dagen husker dere, og IDAG dere.. «Du er en av ni finalister, som snart skal bli fem.» HERREGUD, jeg PEP i ren ekstase! Hvis jeg er en av de siste 5, må dere go CRAZY på f-b.no, for det er nemlig leserne av f-b som skal stemme frem hvem som skal reise :- ) Vinneren får beskjed på mandag, og jeg tror jeg DØR av det her..! Noe så STAS.

Jeg må faktisk takke Kristine Fargerik litt, for etter å ha lest om hennes evige positive tankegang om at DEN jobben SKULLE hun bare ha, gikk jeg å tenkte noe lignende rundt reisen og SE hvor det førte meg! Finalist-pus! Kanskje jeg skal begynne å tro på at positive tanker hjelper, på heltid :- ) ÅÅÅH ilu, livet. <3 Endelig kan jeg bruke skrivingen min til noe bra :- )


HAHA, jeg fikk beskjed om å sende et bilde av megselv, men HERREGUD, den eksterne hardisken er så klart sporløst forsvunnet så jeg måtte ta NYE! Flaut å stå i blitzregn mens jeg har «hele Fredrikstad skal se det her» i bakhodet :- )

Dere legger sikkert merke til at designet monger seg på supermarie.net for tiden, det er fordi jeg prøver å fikse så bloghatin’ begynner å love meg igjen OG fordi jeg prøver å fikse nytt design.. Ordner seg!


Vi har fått mannekjøttets 6 hamstere på besøk, så katten trives for tiden :- )

(for dere som ikke er helt oppdaterte: Reisen jeg snakker om (SOM JEG NÅ ER FINALIST TIL :- D !!!!) går til Guatemala hvor tre heldiggriser fra tre norske byer skal bli med som korrespodenter og formidle hjem med bilder og tekst, om hvordan ting er der nede. JA, noe lignende som Ida Wulff gjorde i Kenya. :- ) Vinneren blir borte i 5 dager i slutten av November/Desember. Og jeg HAR så lyst..!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *