ÅÅÅÅH

Jeg skulle egentlig fortelle dere at jeg nesten leste ut boka jeg fikk på morgenen i dag på jobben fordi jeg bare hadde 3 kunder på 7 timer, og at Dr Phil var superinteressant i dag og UNDERSTREKE at jeg bare blogger om dr phil, jobb og mannekjøtt for tiden

MEN

… Nå er jeg liksom bare sint :- ) Jeg SKJØNNER ikke hva verden tenker på. Jeg har så lyst til å velte et hus, slå i hjel et traktor-egg og knuse et fjell. Jeg tror ikke lenger på karma, jeg tror HVERTFALL ikke på gud (det har jeg aldri gjort, men nå gikk han enda mer i minus) og jeg tror faen ikke alt har en mening. I morgen skal jeg ringe en synsk dame og få skrevet ned datoen på når MIN sykdom kommer. Sickness-inside burde vært mellomnavnet vårt.

Dere ANER ikke hvor meningsløst alt føles akkurat nå..

Og for å toppe det hele: ser at 23 000 (ehehe overdriver) nye har lagt meg til i blogHATIN’, men blogHATIN’ krangler med meg for tiden så dere kommer ikke til å få opp innleggene mine der før de kan slutte å være så tapere. HERREGUD, jeg hater livet. Kan like godt legge ned hele bloggen og ta med alle jeg er glad i og bosette oss på et sykehus. FOR DER HAVNER TYDELIGVIS ALLE UANSETT.

Kisses!!!!! Super-emo-marie :- )

(Tusen takk for alle nye besøk, forresten! Jeg blir litt nervøs av det, men utrolig morsomt også :- O Det kommer mer oppmuntrende innlegg enn dette, lover)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *