1 ubesvart anrop

Jeg har vært i utlandet i dag, kjøpt en Buddha, litt votter, en kjole og en puppeholder. Jeg trodde jeg forlot butikken med en alarmert BH rundt puppene som jeg hadde glemt å ta av etter prøving, men heldigvis var det ikke det. FjErNah <3

Dagens klær er gårsdagens innkjøp. Det er DERFOR jeg aldri skjønner hvorfor jeg gidder å legge ut bilder av «dagens shopping», fordi de forbanna klærne ALLTID dukker opp på «dagens outfit» bilder dagen etter uansett. Åårh.

Møkkete speil med hjerter på, som mannekjøttet ødela eyelineren min for å tegne :- ) Søtt da. Er egentlig en motstander av å ta bilder i speil, men når mannekjøttet er her er det LITT begrenset hvor jeg kan ta bilder. Vil helst ikke bli sett poserende foran selvutløser vettu.

Er jeg flink, eller er jeg flink? Dere ba om mer videoblogg og outfit, og her kommer det som perler på en snor :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *