OPS.

Litt pinlig at redaktøren for Fredrikstad Blads nettside snappet opp innlegget jeg skrev i går, og tilbød seg å endre beskrivelsen av bloggen min i artikkelen om lokale bloggere :- ) Jeg mente jo ingenting av det jeg skrev, jeg er superglad (supermarie, hehe) for at noen i det hele tatt tipset dem om meg. Haha. :- ) Men takk som byr!

Dagens OUTFIT, som dere så pent ber om:


Misliker egentlig at jeg må begynne å poste det, for da må jeg late som jeg kler meg pent DAGLIG.. Jeg anstrenger meg ca 30 minutter ++ hver dag for å finne klær som er «pene nok» for dere.

(Nei, jeg gjør ikke det)

Nå skal jeg til optikeren som skal pirke litt i øynene mine igjen, før jeg skal bakshoppe. Dere vet baksnakking, hvor man snakker om en person uten at personen er der/vet om det. Jeg skal shoppe, uten at noen er der/vet om det. JÆ.

Ha en bra dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *