hva skal dette bety?

Jeg er LITT skuffa over en av dere. Jeg så en artikkel med overskriften «TIPS OSS OM BLOGGERE FRA FREDRIKSTAD» på Fredrikstad Blads nettsider, og frike-klikka meg inn der. «HE HE NÅ SKAL JEG LATE SOM JEG ER NOEN ANDRE, OG SKRIVE ET TIPS OM MEG SELV :- )» sa jeg og gned meg i hendene. LURING!

Så blar jeg nedover i artikkelen, og oppdager at noen allerede HAR tipset F-B om supermarie.net. Først ble jeg ilende stolt, og så bare.. HERR-E-GUD!!!

Okey?! «Marie blogger.» Mindre interessant kunne du/dere virkelig ikke fått meg til å virke. Det var faktisk den mest intetsigende beskrivelsen på hele lista.. Se selv.

Her legger jeg ut om Dr Phil i det vide og det brede, om mannekjøtt og bilder av meg selv som tisser, og all beskrivelsen jeg får er «blogger»..

Så nå slutter jeg å blogge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *