er det mulig, farris…

Jeg kan faktisk ikke fordra at flertallet av dere vil ha mer videoblogg. Liker derimot at flere av dere vil ha MER Dr Phil, jeg som trodde jeg maste nok fra før av :- ) Fortsett å stemme i pollen til venstre.

HØR HER. Jeg trodde jeg kunne fortelle dere om en god dag på jobb idag, helt til..

Jeg kødder ikke. Hele jævla kjøleskapet med Farris-flasker i, ribber seg selv for etikketter….. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre. Handlingslammet til tusen. Tenk at et kjøleskap kan lage så mye KVALM. Jeg skal kreve å få det byttet ut.

Miss Anton (katten min) har visst spredd rundt seg at eieren hennes jobber på Peppes. I dag kom dette beistet innom, bestilte en eplemost og en rio grande (nr 17) og ga 23 kr i tips.

Og så sprang jeg hylende etter det ut døren. Gang det med 8. Måtte sørge for at beistet satt igjen med en vemmelig følelse av Peppes Pizza. :- )

Da jeg var ferdig på jobb, var det brått 3. verdenskrig ute. En jævel av et krigsskip kjørte nesten OVER Peppes pizza. (ikke stol på at det faktisk VAR et krigsskip, jeg er blind og det var mørkt ute). Det var MINST 100 meter langt, og 60 meter høyt.

VONDT I HODET!!!

ÅJA forresten. Dr Phil hadde på seg en jakke jeg ikke har sett før idag. Kjempefin. Kunne ønske han skrev nederst i skjermen hvor outfitet hans er fra, sånn som bloggerne gjør. Åh tenk om han hadde begynt med DAGENS OUTFIT på bloggen sin da! Den dagen Philip gjør det, skal jeg male Fredrikstadbrua lilla.

Amen.

Hatt en bra dag? :- )

(døde forresten av glede når jeg så at jeg har over 60 blogløøvers!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *