jeg vil heller arve klær, jeg.

Jo mer det nærmer seg, jo mer lurer jeg på om jeg kommer til å bli som ham.

  • MS rammer oftest i alderen 20-40 år.
  • MS er nesten dobbelt så vanlig blant kvinner som blant menn.
  • MS er vanligere i land med kjøligere klima, slik som Nord-Europa
  • Omkring 7000 nordmenn har MS, og hvert år registeres det mellom 250 og 300 nye tilfeller av sykdommen.

Vi har lenge visst at arvelige faktorer spiller en rolle. Man har konstatert at MS er vanligere hos personer som har sykdommen i slekten, og man snakker da om en genetisk «mottakelighet».
kilde

Hva skal man si? :- ) Spørsmål om tid? Om jeg gleder meg til å fylle 20..? Gratulerer med MS?

NÆDDA, er ikke så pesimist Men jeg skal ikke nekte for at tanken er der. Jeg tror 20 årsdagen min skal feires i en røntgenmaskin, på jakt etter M’er og S’er. Hvis jeg får det, vet jeg ikke hva jeg gjør. Det hadde vært dritt. Jeg har liksom sett alt før, sett hvor fitte ting blir, og neste gang lukker jeg øynene.

Jeg husker ikke hvordan det er å ha en frisk pappa. Det eneste som kan minne litt om den han var, er et svakt minne om et øyeblikk på gulvet, da han bøyde seg ned for å se på tegninen jeg fargela. Han var så svett at det dryppet ned på arket, og svetten førte fargen rundt omrking, tegninen ble blurete. Han var så svett at det dryppet, etter en løpetur han hadde vært på.

Sånn. Lover å ikke bli personlig mer. Litt emo fordi pappa er bortreist bare.

Hvis det her ble litt for seriøst, så bare se for dere at jeg ligger med munnen på vid gap og med fingeren i øret mens jeg skriver.

Hvem sa at jeg tulla..? :- D

Hva er deres største frykt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *