drittby

Herregud, tuller ikke. Jeg må tisse IGJEN. Jeg tror det er en bivirkning jeg har begynt å få hver gang jeg trykker på «new post».

Det var skikkelig morsomt å komme i kontakt med noen av dere på Nettby :- D Jeg syns egentlig Nettby/TAPERBY suger, men det var en søt måte å snakke med dere på :- ) Fortsett å skriv «banan» på MBRUD på Nettby, så får jeg se på fler av dere. Høres ut som Nettby blir et rent museum av blogglesere.. Jæjæ, dere vet det er hyggelig ment.

Jeg har laget en poll (avsteming) som ligger til VENSTRE (jeg suger i høyre/venstre) forresten, for jeg vil se hva dere vil ha mer av på supermarie.net. Ikke at jeg egentlig bryr meg, for jeg skriver og gjør som jeg vil uansett. Og nei, dere blir ikke kvitt dyrkingen av Dr Phil.


foto: supermarie

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *