perler og sånn

Siden så mange som 1 av 500 ville se hva jeg kjøpte i London, så kjører vi på :- ) Flertallet bestemmer, vet dere. Dere ivrige jævler <3


Et skjeeerf.. Fra Jane Norman :- )


Eviglange løsvipper som jeg skal bruke når jeg tar bilder. Fotojenta_90 :- ) Kjøpt på Claire’s.


En av flere leppomader. Jeg kjøpte en fordi jeg var sår på leppene og hadde glemt min på hotellet, dagen etter glemte jeg BEGGE, ink den nye, på hotellet så jeg måtte kjøpe enda en. Og sånn fortsatte det. :- ) Nå er jeg sår på leppene IGJEN, men jeg orker ikke reise meg opp så nå bestiller jeg en fra nettet. Jaja.


En CD av Death Cab Cuties. NEI, jeg likte dem lenge før jeg fant ut at Seth Cohen var fan. Fra HMV.


Sommerfugler til leiligheten :- ) Fra en liten, søt butikk i et random strøk. Husker ikke hva det het engang. De solgte bilde av en hund som var prikk lik Michael Jackson også.


Perlesmykke med FAKE perler og sløyfe på. Primark, baby. Primark.


Enda en leppomade + to øyeskygger fra Mac.


Hårpynt her og der.


Veske fra Primark


Øredobber fra åh, noe på D.. Der jeg kjøpte gave til mamma. Diana..? Husker ikke. Fin butikk iallfall :- )


Topp fra New Look


Kjole fra New Look og maske. Maske til å ta bilder med.


Kjole fra New Look og maske igjen. Maske til å ta bilder med. Igjen.


ÅH tidenes dummeste kjøp. Jeg ble SÅ fornøyd etter å ha kjøpt en reise-rettetang på str med en sprittusj, og så kommer jeg til hotellet og gjett hva? Elektronikk fra England har ENGELSKE kontakter :- ) Disse passer jo ikke i Norge <3 Jeg er så LURING.


VIN fra taxfri’n. TIHI. :- ) Veska i bakgrunnen kjøpte jeg også der, i et forsøk på å støtte barna i Afrika. Jeg er kos.


Briller.


verdens kuleste lue fra topshop.

Hva likte dere best, æ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *