london, baby.

Dere ville se bilder, HER får dere bilder.


OKEI, jeg sverger. David Beckham var innom hotellet vårt. Her er bilen hans. Det STO Beckham både på skiltene OG i frontruta. KJENDIS!


Vi droppet Madame T museet, og dro heller å møtte Orlando live. Jeg dumpa mannekjøtt og skaffet meg kjendis-mannekjøtt i stedet. FORNØYD! Orli ække like fornøyd, da..


Ditcha sinte-Orli og dro ut sammen med Depp i stedet. :- ) Føler virkelig med alle de idiotene som sto i kø på Madame T bare for å se dem i VOKS-versjon. MEN MEN, er ikke alle som kan omgåes disse kjendisene sånn uten videre. :- ) Ikke for å skryte, men JEG kan det.

Mens jeg deitet heite menn, hang mannekjøtt med gjengen sin.


Nusse på tissene deres :- )

På vei til toalettet møtte jeg Dalai Lama.

Gjett hvem som er hvem!

Etter å ha snakket litt med Depp, Lama og Bloom, dro vi på museum. Ripley´s. Der fikk jeg slengt i trynet hvor liten jeg er.

MEN jeg fant også endelig en som har større nese enn meg!


Ja, det er en mann fra virkeligheten.

Museumet lå midt i Picidally Circus og var FULL av rare mennesker fra virkeligheten. Dama med elefant leppa, mannen med halv kropp, verdens høyeste mann osv osv. Dødsmorsomt. Vi var også inne i et rom som fikk oss til å føle oss drita, og et annet rom som ga meg noia. SKIKKELIG. Legger kanskje ut en video derfra senere, selvom dere ikke får halvparten så mye noia som jeg fikk der inne. Plutselig var det nemlig 7 av kjæresten min, og jeg fant fader ikke ut hvem av dem som var den ekte.. :- (


Liker at veggene i telefonboksene var FULLE av deilige jenter med sextelefonlinjer. Lurer på om det er DER engelskmennene gjør sitt, mens de prater i telefon..


Her er en halv Jens og meg ute med fotograf Sebastian på pub. :- )

Sexy bitch. SE så glad jeg var for å møte denne mannen. INNI den oppblåstbare mannen var det en annen mann, ååh! Tenk å HA en sånn jobb :- ) Drøm.

Har SÅ mange flere bilder å komme med, men de er på speilrefleksen og det tar 46 år og laste opp. Så de legger jeg ut når jeg er 65 år og verdensmester.

Aah, London. Får aldri nok. Vi bodde midt i shoppingsentrumet; Oxford Street, på et 4-stjernes hotell med Beckhamsbil utenfor døra. NÆH, jeg er ikke typen til å skryte. Savner London allerede! Nå er det tilbake til bæsjebord og bæsjepizzaer.. ÅRH. Men FØRST; 110-årslag til svigermor i morgen.

Vil dere se hva jeg kjøpte i London også? 8- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *