faen æ

ÅÅRH, jeg er for snill til tider. Jeg takket hyggelig ja og SMILTE til og med til Abdullah i andre enden av røret. Som om han kunne se det smilet.. Jeg takket ja til å sitte i TNS Gallups panel, for å svare på undersøkelser og sånn. MEN JASSIM LURTE MEG! Han bare «eeey du kan vinne premier, reiser og sånn» og jeg bare «JAAA!» med åpne armer. En LITEN forberedelse på at disse undersøkelsene er tykkere enn bibelen hadde vært ålreit, Muhammed.. Nå har jeg nok kryss å sette så det holder for et helt liv. :- )

Jeg sluttet 4 på jobb i dag. :- D
«Når slutter jeg i dag?»
«Når du vil. Heheh.» (!!)

Jeg har verdens beste sjefer, jeg har det. Det er ikke det det går på hver gang jeg gråter meg i søvn etter en dag på jobb. Det er fordi restaurantyrket ikke er noe for meg..
I dag MISTET jeg alle tipspengene mine + 300 av mine egne. Spørløst forsvunnet. Mine dårlige mattekunnskaper gjorde sikkert at jeg ga tilbake FOR mye penger til kundene sikkert 34545 ganger.. TAKK SKAL DU FAEN MEG HA, ARNE, EGIL OG GEIR OG RAGNAR! (mattelærere) Dere skylder meg ca 500 spenn. :- )

I kveld skal jeg ut! Men ikke for lenge, fordi.. JA NETTOPP. JEG SKAL JOBBE I MORGEN……………..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *