gi meg ansiktet ditt, æ


Jeg har lastet opp anisiktet mitt HER. PLAN driver en jentekampanje, og alle som vil vise at de bryr seg kan trykke på linken og laste opp ansiktet sitt :- ) Jenter er de som har det verst der barn har det vondt. Mens gutter og menn er sjel og personlighet, er jenter og kvinner kun en kropp. Jenter må virkelig jobbe mer for å bli sett på som et menneske med personlighet og sjel, de blir sett på som kun en kropp som er til for å brukes. Rettigheter og innovertisser hører ikke sammen i mange land. YEA RIGHT.

Vis at dere bryr dere, dere også, ved å laste opp ansiktet deres HER :- )

Mannekjøttet has left the building igjen. Jævla jeger. Så da blir det en jentehelg – igjen! Gleder meg :- D

Nå må jeg vie min fulle oppmerksomhet (haha, driiita oppmerksomhet) til Philip McGraw. Hva skal dere i helgen? :- )

PREKÆS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *