igjen?!

Herregud, jeg har blitt verdensmester i ENDA en ting. Jeg blir jo verdensmester i alt jeg gjør, jeg :- D

Pizzaen fikk mail fra noen her om dagen, det har vært sånne sivilkledde inspektører på kontroll vet dere. Og den dagen jobbet ingen ringere enn JEG. Og JEG fikk 5 på ALT :- D 5 er det beste. STOLT! «..hun var det mest positive ved» og så STO det så klart ikke mer, fordi printeren ikke fikk med seg alt. Men det selvgode hodet mitt bestemte seg for at det står «..ved restauranten.» der :- ) AH, fornøyd.


Ellers ingenting å fortelle, annet enn at jeg skal på photoshooot i morgen! Gleder meg. Og så skal jeg på date. Med Fredrik. HAHA, neida. Med mannekjøtt så klart. (Jens). Apropo, han har ikke kommet hjem enda så nå skal jeg ned på politistasjon. :- )

P.S:

Nå har det kommet sånn VIP-greie hos Skoringen igjen. Da får dere mailer om tilbud + at dere får 50 kr gavekort når dere registrerer dere som VIP. TRYKK HER FOR Å REGISTRERE DERE.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *