cry just like baby

LES HER. Saken jeg SKREV OM I GÅR og SAMME NATT DET SKJEDDE er endelig oppdatert. Artikkelen sa først at det var et uhell og bla bla bla, men HALLO – bakruta knuste. Hvem idiot er det som ikke merker det? Og jeg sier det igjen – 3 av 2 mennesker forsvant under bilen. Hvordan kan man overse det?..

Håper bare føreren er smart nok til å melde seg, for han vil bli avslørt en eller annen gang uansett. Er det mulig å være så syk?

The OC fikk ut sjokket mitt i går :- ) Jeg skyldte på the OC og kullsyra i Tropoen, men egentlig tror jeg det var litt av sjokket som slapp tak. The OC er ikke SÅ trist i sesong 2 vettu.

Hvilke TV-serier ser dere på æ? Jeg ser på the OC, Sex og singelliv og Big Bang Theory :- ) Trenger ikke nevne Dr Phil, han vet dere at jeg ser på <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *