mad mad world

Jeg skulle egentlig skrive om ex-bestevenn og stalkeren min idag, men bursdagen i går ble litt mer dramatisk enn det. Mia rakk akkurat å være 20 år i 11 minutter, før bestevenninna hennes og kameraten ble påkjørt.


Bilde fra F-B.NO. Midt i blant folka sto vi og måpte.

«En bilfører skal ha vært uheldig og rygget på to personer som befant seg bak bilen. Deretter forsvant bilen, antagelig uten at føreren har merket at han eller hun hadde vært borti noe.»

Jeg er spent på hvordan man kan være uheldig og unngå å se at 2 av 3 personer forsvinner brått, og hvordan man unngår å merke et sammenstøt når deler av bilen knuser. :- ) Åstedet var fullt av knust glass og blod. Grusomt.

ELLERS kommer mannekjøttet hjem i dag, etter 5 dager på jakt. :- D Formen begynner å komme seg også, jeg tror svina endelig slipper tak.

Bursdagen igår var liksom pimp & hoe, men antrekket mitt kunne jo nesten vært antrekket til en annen blogger :- ) HIHI?
BFF og jeg <3

I dag skal jeg bo i sofaen igjen, og se på Full House og Robinson og vente på at mannebeina kommer løpende. :- ) Hei, kanskje jeg skal dra og stemme også?

Er det flere som gleder seg til juuul?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *