mens catwoman sparker fra seg på tven

JEG ADVARTE DERE, gjorde jeg ikke? :- )

Jeg er i et merkelig oppussingshumør om dagen. Etter IKEA har ideene bare voldtatt meg etter tur, og nå skal jeg gjøre om både rommet mitt, stua mi og rommet til mannekjøtt. (rommet hans i slottet i Engelsviken altså, vi har ikke to separate rom i samme hus) Haha, nå virket det som jeg var livredd for at dere skulle tro vi ikke har sex :- D Som om vi har sex. :- s Æsj, sex er ekkelt. Hva er det som er så fint med tiss i tiss?

Jeg vil daglig på ikea og maling er like tiltrekkende som mitt eget speilbilde. NEI nå tuller jeg igjen. :- ) Jeg ble beruset på 0.7% cideren til bestefar istad.

Jeg vil se hvordan alle bor, jeg. Kan ikke alle dere lesere med blogg poste bilder av rommet/leiligheten dere bor i, i neste innlegg? :- D I DARE JUU.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *