de LEKER ikke barbie

Det er ganske sprøtt hvordan forskjellen er på 11-åringer i Norge, og 11-åringer i u-land. 11 åringene våre sminker seg, krever bh og gstreng og gleeder seg til en eller annen 12 åring tar jomfrudommen hennes. Barndommen de egentlig kunne ha kost seg ferdig med før tenåringslivet, kaster de bort. Hadde de bare kunnet sende den til Afrika.. Der sitter nemlig 11-åringene med alt annet enn mascara i hendene. De sitter heller med ekteskap, seksuelle misbruk, babyer og mat mellom fingerne. Sistnevnte kun hvis de er heldige.

Tenk å miste muligheten til å ha en barndom. De går fra baby til voksen. Mens vi tar utdanningen som en selvfølge og en landeplage, er utdanningen for afrikanske jenter, en drøm utenfor rekkevidde. Verden er syk syk syk. En verden uten barndom og utdanning er så fjern at jeg oppfatter det nærmest som en illusjon. Tenk at det er virkelighet?

Jeg kunne ønske all verdens barn kunne være barn helt til de ble voksne, og når man er så heldige å få lov til å være barn – så kaster man det ikke bort på sminke, sex og rock n roll. Drittunge-norge. Hvis dere ikke vil ha barndommen deres, så send den til afrika i stedet for å kaste den bort på dritt. TRYKK HER for å donere en barndom til Afrika :- ) Jeg sier det igjen; 8 kroner dagen! ALLE har råd, selv studenter.

Ikke?
Da har jeg to tips:
1. Si «ALLE ANDRE FÅR LOV!»
2. Pappa betaler.
3. Hvis ikke pappa betaler, gå til mamma og si at det var greit for pappa at de betaler.


Pappa og meg. NEI! Barn skal ikke føde barn, og de skal ikke gifte seg annet enn på tull!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *