hvabehager?!

ALTSÅ.

Hver gang jeg har nevnt høyt at jeg ikke tror på gud, så får jeg følelsen av å være et råttent egg. Noen av dere husker kanskje det 4 sider lange brevet jeg fikk etter å ha skrevet om at jeg ville dø før jeg rakk å bli grønnsak på gamlehjem? Evangelisten som sendte brevet, mente at jeg var et råttent egg som «..allerede er død i synd». :- ) Et forbanna fint egg med pupper og blondt hår da i såfall. Han understreket at det ikke fantes noe håp for meg. NEIVEL.

I dag kom jeg inn på min ikke-eksisterende tro igjen, og da ble samtalepartneren min veldig.. ubehagelig. Jeg ble nærmest glefset til at «SOM OM MENNESKENE, KONGEN ELLER BUSH LISSOM HAR SKAPT VERDEN?!» Han spurte til og med hva jeg var for noe, og han ga utrykk for at jeg ikke var et menneske. #$%&/%$#» Jeg ble egentlig ganske sint, jeg :- )

Må jeg lissom sitte med et glætt svar på hvordan verden ble til uten gud, og må jeg UNNSKYLDE meg for å ikke tro? NÆÆÆT! Har lissom de som ikke tror ikke rett til å si meningene sine? Jeg respekterer all verdens religioner og tro, da krever jeg respekt tilbake også. Jeg er aetist, og det er IKKE et synonom med råttent egg. :- )

TRANGSYNT.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *