DERE altså

Jeg håper dere SKJØNTE at jeg ikke syns John Black er bra? :- ) S to the arkasme.

På jobben i dag brant desverre kokken en stor Heavy Heaven (nr 30.), så jeg ble TVUNGET til å spise den. Det er det verste..

Jeg var også så populær at jeg fikk 4 kjedemeldinger i dag. «Send denne videre til 10 personer hvis ikke mister du love of your life..» osv. Jeg er så pliktoppfyllende at jeg sendte den videre til mamma, og da fikk jeg bare «Særlig..!» tilbake. Herregud mamma, hvordan kan du finne på å være negativ til kjedemeldinger? De virker jo hver gang!!

Ellers i dag var det veldig stille hos pizzaene. Det mest spennende som skjedde, var da en mann kom inn på kjøkkenet, tok med seg krana og gikk. Søten. Jeg skulle visst få den tilbake til helgen. Gleder meg allerede :- )


Om jeg tar selvutløserbilder mens jeg er på jobb..? Øøøh. NEI?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *