kjendisparty på peppes

SE HVEM JEG GA VEKSEL TIL I DAG Æ?!

Ja, det ER Brede Bøe :- ) Han røyker Kent. Mine dårlige mattekunnskaper gjorde at han nesten slapp unna med 60 kr, men han Brede er en ærlig fyr! Ja, vi er faktisk på FORNAVN med hverandre. Fornavnet mitt står på den venstre puppen, Brede. Next time.

4 minutter senere trodde jeg jeg så en kjendis til, for ansiktet VAR så kjent. Det viste seg å være optikeren min.. Kjekkas!

JEG HAR FÅTT MINE FØRSTE STAMKUNDER. :- D Fornøyd.

Nok pizzasnakk. Men hei – det er jo alt jeg har gjort i dag. Og i morgen..

JO, forresten. Jeg lurer på om jeg skal være snill. Nå som jeg har fast inntekt og sånn, har jeg råd til å betale litt porto til dere. Og i stedet for å kaste, så vil jeg gi bort. Øreringer, smykker og solbriller. Alt er brukt, men det går bra? Hvis dere syns det hørtes snilt ut, og er interesserte, legger jeg ut bilder av tingene senere og så blir det førstemann til mølla. Eller kommentarfeltet om du vil. :- )

OG TIL EMILIE: Jeg har endelig pakket premien din i en ESKE, og tenkte å levere snart. Haha. Det har jo bare gått 4 mnd da, så jeg er ikke SÅ treg.. :- ( Ja, jeg veit.. Men den er (nesten) rundt hjørnet!

KA DU TRU? Giveaways – hot or not?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *