skulle vært skutt!

I dag var kjæreste og jeg militær :- ) Enhver kronidiot ser at vi ikke var busker, så skjønner godt at ingen av fuglene kom. Vi hadde 5-6 plastfugler rett foran oss, men de skulle vi tydeligvis ikke skyte..

TIL SEB: Vi drar til Londonpus 21. September og blir der til 24. :- D Kanskje du vil møte oss og være barnevakt for mannekjøtt mens jeg shopper? :- ) Særr, vi må møtes!

Vær glad dere lever idag, i natt var Norge nemlig i krig mot Danmark. Vi sto oppå et kjøkken og kriget, og plutselig gikk hele Danmark under havet fordi de har så store bølger. Da feiret vi med å dra på Michael Jackson konsert i Kristiansand. Ettersom Michael Jackson er stein dævv, hadde noen idioter LAGET en ny Michael Jackson. Han så helt lik ut, og jeg var EN METER UNNA HAN :- D Alle syns det var SICK at noen hadde laget en ny MJ, i tillegg pratet han norsk. Herregud. Konserten i Kristiansand var i en forstørret kantine (prikk lik den på Glemmen!) og publikum var mediaklassene som gikk ut i år. Jeg satt på gulvet med Seher, Carina og Thea <3 Det er det nærmeste jeg kommer å se oss 4 sammen igjen på en god god stund :- (

Nå skal jeg varme opp to flate steiner på et bål og klemme de rundt håret mitt sånn at det blir flatt og rett. NEIDA, jeg har så klart en rettetang.

Jobb om en time, prekæs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *